Chalcopyrite asteroïde

30,00

Chalcopyrite

  • Kernwoorden: Afstemming – Bescherming – Intuïtie
  • Affirmatie: “Ik ben vervuld met de oneindige helende energie van het Universum.”

De asteroïde is een krachtig spiritueel hulpmiddel dat wordt gebruikt voor energetische bescherming, meditatie, chakra-balancering en manifestatie. De stervorm en symmetrie maken het een krachtig symbool van kosmische energie en oneindigheid, en zijn toepassing strekt zich uit over verschillende aspecten van spiritueel en esoterisch werk.

+- 30 mm x +- 30 mm x +- 30 mm

prijs per stuk

5 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

  • Done Cleansed & charged
  • Done High quality crystals & minerals
  • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit

Beschrijving

Chalcopyrite asteroïde

Een asteroïde heeft in spirituele en esoterische contexten specifieke toepassingen die voortkomen uit zijn unieke sterachtige structuur en symboliek. Deze complexe vorm, die meer punten en facetten heeft dan een standaard stellaire polyeder, wordt vaak gezien als een krachtige bron van energie en balans. De spirituele toepassingen van een asteroïde zijn diep verweven met zijn visuele en energetische eigenschappen.

De symmetrie en stervorm van de asteroïde maken het een sterk symbool van universele verbinding en kosmische energie. In veel spirituele tradities wordt aangenomen dat deze vorm energie kan kanaliseren en concentreren, waardoor het een nuttig hulpmiddel is voor meditatie en energiewerk. Door zijn vele punten kan de asteroïde energie uit meerdere richtingen aantrekken en afgeven, wat het ideaal maakt voor mensen die hun energieveld willen uitbreiden of hun verbinding met het universum willen versterken.

In meditatie wordt de asteroïde vaak gebruikt om de geest naar diepere bewustzijnsniveaus te brengen. Het complexe ontwerp helpt beoefenaars zich te concentreren en hun geest te kalmeren door de aandacht naar de symmetrie van de vorm te richten. De stervorm zou de gebruiker in staat stellen om energetisch in contact te komen met hogere sferen of dimensies, waardoor spirituele groei en inzicht worden bevorderd.

De energetische bescherming die de asteroïde biedt, is een andere belangrijke toepassing. De vele punten en facetten van de vorm werken als antennes die negatieve energie kunnen afweren en het persoonlijke energieveld kunnen beschermen. Deze vorm wordt vaak geplaatst in huizen, op werkplekken of gedragen als een sieraad om een beschermend veld te creëren dat negatieve invloeden buiten houdt.

Daarnaast wordt de asteroïde gezien als een krachtig hulpmiddel in manifestatie. De stervormige structuur wordt vaak gebruikt om intenties kracht bij te zetten. Doordat de energie zich verspreidt vanuit de vele punten, wordt geloofd dat de asteroïde kan helpen om intenties in de fysieke wereld te manifesteren, zoals liefde, gezondheid, overvloed of spirituele verlichting. Dit gebeurt meestal door een bepaalde intentie te “programmeren” in de vorm, die vervolgens de energie van die intentie uitstraalt.

Op het gebied van chakra-balancering wordt de asteroïde vaak gebruikt voor het balanceren van meerdere chakra’s tegelijk. Door zijn complexe vorm zou hij de energiestroom door verschillende chakra’s kunnen stimuleren en energetische blokkades opheffen. Hij wordt vaak geassocieerd met het versterken van de verbinding tussen de hogere en lagere chakra’s, wat helpt om zowel spirituele als fysieke balans te bereiken.

De sterachtige symmetrie van de asteroïde wordt tenslotte ook gezien als een symbool van oneindigheid en kosmische orde. Het complexe patroon van de vorm staat voor de onbegrensde aard van het universum en de perfecte balans die in de kosmos bestaat. In spirituele reflectie wordt de asteroïde gebruikt om te mediteren over de aard van oneindigheid en de rol van de mens in het grotere geheel van het universum.

Kortom, de asteroïde is een krachtig spiritueel hulpmiddel dat wordt gebruikt voor energetische bescherming, meditatie, chakra-balancering en manifestatie. De stervorm en symmetrie maken het een krachtig symbool van kosmische energie en oneindigheid, en zijn toepassing strekt zich uit over verschillende aspecten van spiritueel en esoterisch werk.

 

Chalcopyriet of koperkies is een koper-ijzer-disulfide. Het is een bronsgele steen, soms met blauwpaarse geïriseerde aanloopkleuren en groene of zwarte strepen.

De naam Chalcopyriet is afgeleid van de Griekse woorden “chalkos” wat “koper” betekent, en “pyrites” wat “vuur stoken” betekent.

Werking

Chalcopyriet is een sterk inzichtgevende steen, zowel in je omgeving als in jezelf.

Het helpt de waarheid bloot te leggen, versterkt je intuïtie en ondersteunt het contact maken met je innerlijke kennisbron. Ook waarneming en logisch denken worden versterkt, zodat inzicht op alle niveaus (rationeel, intuïtief en spiritueel) wordt bevorderd.

De steen trekt overvloed en voorspoed aan, bevordert spirituele groei door specifieke inzichten en kennis aan te boren, en helpt energetische blokkades te doorbreken. Chalcopyriet bevordert diepe, inzichtgevende meditatie.

Fysiek werkt de steen ontgiftend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Het heeft een positieve werking op aandoeningen zoals artritis, artrose, bronchitis, haargroei, haarvaten, hersenen en infecties.

Vindplaatsen

Chalcopyriet wordt vooral gevonden in Australië, Canada, China, Ethiopië, Frankrijk, Mexico, Noorwegen, Spanje, Verenigde Staten en Zweden.

Verzorging

Chalcopyriet kan beter niet te lang aan water worden blootgesteld.

Chemische eigenschappen

  • Samenstelling: CuFeS2
  • Hardheid: 3,5-4 op de schaal van Mohs
  • Dichtheid: 4,1-4,3 g/cm³

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: alle
  • Sterrenbeeld: Kreeft, Steenbok en Stier
  • Planeet: Venus
  • Element: water
  • Kernwoorden: Afstemming – Bescherming – Intuïtie
  • Affirmatie: “Ik ben vervuld met de oneindige helende energie van het Universum.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.