Rozenkwarts Reiki symboolstenen

14,95

Rozenkwarts Reiki symboolstenen

4 stuks met Reiki-symbolen gegraveerde stenen

+- 38 mm x +-  29 mm – dikte +- 8 mm

 

2 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

  • Done Cleansed & charged
  • Done High quality crystals & minerals
  • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit

Beschrijving

Gebruik deze prachtige Reiki-symboolstenen van Rozenkwarts als hulpmiddel tijdens een Reiki-behandeling of healing om de energie te versterken. Rozenkwarts is een krachtige steen die bekend staat om zijn kalmerende en liefdevolle energie.

Reiki (REI (ray) KI (kee)) is de Universele Levensenergie, het Spirituele Bewustzijn, en het Alwetende. Het is de adem, de levenskracht van de vitale stralingsenergie.

Cho Ku Rei is het eerste van de Reiki-symbolen. De betekenis is: verbind de energie in eenheid, verbind de Chi en de ziel, plaats de energie hier. De energie is hier! Dit symbool is een uitstekend hulpmiddel in healings waarbij je de energie naar eigen wens kunt verspreiden.

Sei He Ki is het tweede van de Reiki-symbolen. De betekenis is: ik ben de boog, de pijl en het doel. Het is een krachtig symbool voor healing, maar kan ook worden gebruikt voor het zuiveren van eten en drinken.

Hon Sha Ze Sho Nen is het derde van de Reiki-symbolen. De betekenis is: geen verleden, heden of toekomst. De Boeddha in mij roept de Boeddha in jou aan om verlichting en vrede te bevorderen.

Dai Ko Myo is bekend als het master Reiki-symbool. De betekenis is: opnieuw verbinden met de Goddelijkheid in ons en helpt om onszelf en anderen te helen. Het opent de spirituele verbinding, intuïtie en de kruinchakra. Dit symbool wordt gebruikt bij de initiaties.

Rozenkwarts is een zeer krachtige steen die bekend staat om zijn kalmerende en liefdevolle energie. Het heeft een genezende werking en helpt bij het openen van het hartchakra, waardoor liefde, zelfliefde, en emotionele genezing worden bevorderd. Het werkt rustgevend en verzachtend bij verdriet en trauma’s, en helpt negatieve energieën te transformeren naar positieve vibraties. Rozenkwarts bevordert ook vergeving, empathie, en verzoening, en stimuleert creativiteit en zelfexpressie. Fysiek ondersteunt de steen het hart en de bloedsomloop, en helpt bij hoofdpijn en spanning.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.